MICHALOVSKÉ SPRÁVY- VAŠE INTERNETOVÉ NOVINY
, meniny má , zajtra
lupa
domov


MICHALOVCE: Zažite nezabudnuteľný večer pri skvelom jedle a mladom víne


Reštaurácia Hotela Mousson**** Vás srdečne pozýva dňa 21. 11. 2013 o 18.00 hod. na Deň s beaujolais.

FOTO

Pripoj sa k nám na FaceBooku a buď vždy v obraze!



Už tretí rok sa pre Vás snaží Hotel Mousson  pripraviť nezabudnuteľný večer pri skvelom jedle, mladom víne a francúzskej hudbe. Tentokrát vezme do rúk "kuchársku" taktovku šéfkuchár Martin Petrík, ktorý varil na slávnostnom bankete pre anglickú kráľovnú Alžbetu II., na stretnutí Bush - Putin a v jeho réžii bol aj slávnostný raut pre španielskeho kráľa Juana Carlosa II.. Reštaurácia Hotela Mousson**** Vás srdečne pozýva dňa 21. 11. 2013 o 18.00 hod. na Deň s beaujolais. Príďte si vychutnať čarovnú atmosféru spojenia francúzskej hudby, vína  a kuchárskeho umenia šéfkuchára Martina Petríka. Tešíme sa na Vašu návštevu. Cena: 35 € / osoba. Akcia sa uskutoční formou uzavretej spoločnosti, odporúčame Vám preto včasnú rezerváciu vstupeniek, ktorú je možné urobiť na recepcii hotela alebo na t. č. +421 918 185 185.

 

Beaujolais Nouveau – nové beaujolais, je jedným z najväčších vinárskych sviatkov na svete. Je to celosvetová  oslava mladého vína z francúzskej oblasti Beaujolais. Koná sa každoročne iba jeden deň v roku v mesiaci november.

Menu:

Predjedlo

Burgundská divinová terina s tvarohovo – chrenovým „nokom“ a brusnicovým chutney

 Polievka

Consomé z bažanta s hríbovými raviolami

 Teplé predjedlo

Filet zo zubáča pečený na kruste z morskej soli

s listovým špenátom restovaným na masle a omáčkou Béarnaise

 Hlavné jedlo

Grilované jahňacie kotlety pripravované technológiou „Sous Vide“ s omáčkou Grand Veneur a pyré z pečenej tekvice Hokkaidó servírované so zemiakovým gratinom a la Dolphinoise

 Dezert

Čokoládové Creme brûlée s domácim jablkovým kompótom „parfumovaným“ Kalvadosom

 

REKLAMA

 FOTO: HOTEL MOUSSON

Zverejnené: 16.11.2013
Zaujal Vás članok? Neváhajte a dajte mu svoj hlas. :



Bazár autodielov