Reštaurácia Hotela Mousson**** Vás srdečne pozýva dňa 21. 11. 2013 o 18.00 hod. na Deň s beaujolais.
Už tretí rok sa pre Vás snaží Hotel Mousson pripraviť nezabudnuteľný večer pri skvelom jedle, mladom víne a francúzskej hudbe. Tentokrát vezme do rúk "kuchársku" taktovku šéfkuchár Martin Petrík, ktorý varil na slávnostnom bankete pre anglickú kráľovnú Alžbetu II., na stretnutí Bush - Putin a v jeho réžii bol aj slávnostný raut pre španielskeho kráľa Juana Carlosa II.. Reštaurácia Hotela Mousson**** Vás srdečne pozýva dňa 21. 11. 2013 o 18.00 hod. na Deň s beaujolais. Príďte si vychutnať čarovnú atmosféru spojenia francúzskej hudby, vína a kuchárskeho umenia šéfkuchára Martina Petríka. Tešíme sa na Vašu návštevu. Cena: 35 € / osoba. Akcia sa uskutoční formou uzavretej spoločnosti, odporúčame Vám preto včasnú rezerváciu vstupeniek, ktorú je možné urobiť na recepcii hotela alebo na t. č. +421 918 185 185.
Beaujolais Nouveau – nové beaujolais, je jedným z najväčších vinárskych sviatkov na svete. Je to celosvetová oslava mladého vína z francúzskej oblasti Beaujolais. Koná sa každoročne iba jeden deň v roku v mesiaci november.
Menu:
Predjedlo
Burgundská divinová terina s tvarohovo – chrenovým „nokom“ a brusnicovým chutney
Polievka
Consomé z bažanta s hríbovými raviolami
Teplé predjedlo
Filet zo zubáča pečený na kruste z morskej soli
s listovým špenátom restovaným na masle a omáčkou Béarnaise
Hlavné jedlo
Grilované jahňacie kotlety pripravované technológiou „Sous Vide“ s omáčkou Grand Veneur a pyré z pečenej tekvice Hokkaidó servírované so zemiakovým gratinom a la Dolphinoise
Dezert
Čokoládové Creme brûlée s domácim jablkovým kompótom „parfumovaným“ Kalvadosom
REKLAMA
FOTO: HOTEL MOUSSON
Zverejnené: 16.11.2013
11.05.2023- Zetor 7011, rok výroby 1984, výrobné číslo 04069
17.04.2013- Nedajte sa nachytať políciou. Kde sa meria hĺbka dezénu?